4 ting gutter ikke vet om eggløsningstester

Et vanlig fenomen er at kvinner ofte snakker om eggløsningstester med så åpenbarhet at det skaper stor usikkerhet hos de fleste menn. De fleste menn aner ikke hva denne «testen» er for en form for test til og med. For at du som mann aldri skal trenge å føle «hva snakker hun om nå?», Har vi på bloggen valgt å svare på de vanligste spørsmålene du som mann kan ha om dette produktet. Vårt håp er at du som mann, etter å ha lest dette, vil ha et mer avslappet syn på denne testen – og at du lettere kan snakke om testen med partneren din.

Eggløsningstest en nøkkel til graviditet

Ok, vi starter med det mest grunnleggende om eggløsningstester for deg som av en eller annen grunn ikke vet hva dette er for en test. Testen er rett og slett at kvinner skal kunne sjekke når de i løpet av måneden har størst sjanse for å bli gravid. Hvordan testen blir gjort hører ikke til denne teksten, men det er godt å vite hvorfor du til og med kjøper denne testen, slik at neste gang jenta din kjøper testen, vet du hvorfor hun kjøper den.

Fungerer eggløsningstesting alltid?

En eggløsningstest er utrolig nøyaktig og fungerer opptil 99% av tiden når partneren din bruker den. Selvfølgelig kan noen tester alltid vise noe galt, men generelt er testene utrolig pålitelige.

Hva ulike typer eggløsningstester er det?

Det er forskjellige former for eggløsningstester: spytt og urinbasert. gravid gjennom urin. Begge fungerer like bra, og partneren din kan velge hvilken hun foretrekker best.

Hvor kan du kjøpe eggløsningstester?

Testen kan kjøpes i både fysiske og internettbaserte apotek. Du kan også finne testen i de fleste sexbutikker på nettet. Hvor du velger å bestille testen er rett og slett et spørsmål om smak hva du føler deg mest komfortabel med.